Kaip išsirinkti tinkamas dalis internetu?

Administratorius/ November 3, 2020/ Automobilių dalys

Internetu vis dažniau perkamos ne tik buities prekės, baldai, bet ir autodalys. Tačiau užsukus į internetinę autodalių parduotuvę dažnu atveju tenka nemenkai paklaidžioti tarp prekių gausos. Juk automobilių modelių yra galybė, o ką jau bekalbėti apie kiekvienam modeliui skirtas skirtingas detales. Tad kaip greičiau išsirinkti tinkamas autodalis internetu. Štai mūsų patarimai.

  • Naudokitės filtrais

Kiekvienoje internetinėje parduotuvėje yra prekių paieškos filtrai. Dažniausiai jų pagalba galima pasirinkti automobilio markę, kuriai ieškote dalių. Filtrų naudojimas ne tik pagreitins reikiamos dalies paiešką, bet ir garantuos, kad autodalies žvalgotės būtent jūsų automobilio markei skirtų prekių pasiūloje. Taip pat nepamirškite pasinaudoti ir kitais paieškos filtrais, tokiais kaip automobilio pagaminimo metai, variklio galia ir kt. Taip lengviau ir greičiau rasite jums reikalingą automobilio dalį. Kai kurios internetinės parduotuvės turi įdiegusios paieškos pagal VIN kodus sistemas. Naudojantis jomis atrenkamos konkrečiam automobiliui tinkamos autodalys. 

  • Skaitykite aprašymus

Atidžiai skaitykite prekių aprašymus. Internetinėse parduotuvėse pateikiama išsami informacija apie prekes. Nepraleiskite jos pro akis, o  itin atkreipkite dėmesį į technines autodalies savybes. Duotus duomenis sutikrinkite su jūsų automobilio ar autodalies duomenimis ir būsite tikri, ar ta dalis jums tinkama.

  • Naudokitės pagalba

Jei renkantis reikalingas autodalis kyla neaiškumų, kreipkitės į internetinę parduotuvę pagalbos. Dažniausiai tai galima padaryti telefonu, elektroniniu paštu ar naudojantis internetinėje parduotuvėje įdiegta „chat“ sistema. 

Šie patarimai padės greičiau ir lengviau išsirinkti tinkamą autodalį. Jei internetinėje parduotuvėje nerandate jums reikalingos prekės, pasidomėkite, galbūt yra galimybė užsisakyti reikiamą dalį. Kai kurios internetinės parduotuvės operatyviai užsako ir pakankamai greitai pristato šias dalis iš užsienio tiesiai pirkėjui į namus.

Share this Post